Returul produselor

Returul va fi trimis la adresa: Sat Batesti, Comuna Brazi, Judetul Prahova, Strada Vasile Alecsandri Nr. 44

NOTĂ:

Prezentul formular de retur este disponibil exclusiv pentru returul produselor nepersonalizate.

Conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10 „Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte,cu exceptia cazurilor in care au convenit altfel:contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiie consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate.
Produsele personalizate nu se pot returna decât în situații excepționale prevăzute expres în Termenii și condițiile disponibile pe www.gravatedinsuflet.ro.

Pentru orice clarificări cu privire la condițiile de retur vă rugăm să ne contactați: contact@gravatedinsuflet.ro

Completarea formularului de retur este obligatorie în cazul produselor nepersonalizate și personalizate (dacă este cazul) indiferent de motivul returului.

Dacă produsul comandat nu corespunde cerințelor tale, poate fi returnat în ambalajul original împreună cu formularul de retur completat. Returul se poate face în maxim 14 zile de la primirea produsului și îți vom returna contravaloarea produsului în contul bancar indicat în prezentul formular în termen de 10 zile calendaristice.

Costurile de retur sunt în sarcina clientului, cu excepția cazului în care produsul este defect/ deteriorat sau greșit (s-a trimis un alt produs decât cel comandat).

Nu se acceptă returul cu ramburs sau oficii poștale.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la produse sau condițiile de retur, ne puteți contacta pe e-mail la contact@gravatedinsuflet.ro